The New Me

Beberapa hari yang lalu, sudah tak post tentang aku dulu. Unyu kan aku dulu? haha.

Nah, seseorang kalo gak salah menyarankanku buat post tentang aku yang sekarang, hehe.

Nah mumpung ada kesempatan, tak post nih, hehe :P

Haha, that’s the new me! Buat info aja, jangan mikir ada sesuatu di antara kami.

Di sebelahku itu yang nyaranin buat posting tentang the new me kok.

Nah buat meng-apresiasinya, aku posting recent fotoku sama dia aja, haha. Ini pas 10 November kemarin.

Selamat ya kamu sudah nampang di blogku! Kesempatan emas lho, haha :p

Advertisements

Published by

Gema Barlian

A college student who trapped in medical school but wanna be a doctor. Interested in Photography and found another passion in Food. So why not both? Food Photography as a passion and Medical as a profession.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s