Hibernasi

Hai. setelah sekian lama ya, mampir ke halaman setengah kosong ini. kenapa setengah kosong? karena aslinya nggak kosong, tapi ‘kosong’ karena pemiliknya nggak ngurusi, maafin.

By the way, ini balik ke wordpress karena udah nyobak blog tetangga sebelah, sebut saja blogger tapi rasanya ribet banget. mau ganti template nyarik yang free susahnya deh, gak kayak wordpress yang lebih mudah. sedih juga sih aku yang notabene google user *ceilah* nggak gunain fasilitas bloggernya. apa daya yah, let’s back to the wordpress baby!

Happy blogging!

P.S. : ada yang tau cara mindah posting blogger ke wordpress ndak? :(
Advertisements

Published by

Gema Barlian

A college student who trapped in medical school but wanna be a doctor. Interested in Photography and found another passion in Food. So why not both? Food Photography as a passion and Medical as a profession.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s